Лікування рубців за допомогою найсучаснішого обладнання!

Лікування рубців за допомогою найсучаснішого обладнання!

Якщо Ви маєте намір позбутися рубця або стрій (смуг розтягнення), Ви вже, напевно, знаєте, що ринок косметологічних послуг пропонує безліч способів це зробити. Тож чому варто обрати саме лазерне шліфування за допомогою апарата Fotona Dynamis SP?

По-перше, це – найсучасніший апарат, який має широкий діапозон режимів роботи, що дозволяє знайти індивідуальний підхід до кожного рубчика.

По-друге, апарат об’єднує у собі 2 лазери: ербієвий та неодимовий. Ербієвий лазер діє поверхнево та шліфує зовнішню частину рубця, а неодимовий має більшу глибину впливу, що дозволяє стимулювати регенерацію тканин під рубцевою тканиною. Таким чином, відбувається не тільки руйнування косметичного дефекту, а заміщення його здоровою шкірою.

І останнє, та не за важливістю – цсі спеціалісти Клініки мають багаторічний досвід роботи з лазерним обладнанням та регулярно підвищують кваліфікацію.

Лікування рубців та стрій – це тривалий процес, але з кожною процедурою Ви будете бачити результат. Тож, якщо Ви вирішили почати цей шлях – обирайте найкращих!

contact us
Ви готові записатися на консультацію?
Зателефонуйте нам або натисніть "Контакти" та ми радо Вам допоможемо!